Grillet hjertesalat med asparges

Grillet hjertesalat med asparges

En af mine absolutte yndlingssalater er denne hurtige salat. Grillet hjertesalat med grønne asparges, parmesan og pinjekerner. Den tager kun fem-ti minutter at lave, og så smager den skønt med citron, olivenolie og lidt salt og peber. Bladene fra hjertesalaten grilles på en varm grillpande i et par minutter – tilføj gerne pinjekerner det sidste halve minut. Pinjekerner får en skøn røget smag, når de har fået lidt farve på en varm pande. De grønne asparges skal koge i fem minutter. Salaten fungerer fint som et måltid, fx med hummus og brød til, men er også super som tilbehør til andre retter.

Opskrift 2-3 personer:
2 hjertesalater
8-10 grønne asparges
1 spsk pinjekerner
1 dl fintskåret parmesan
Citron, olivenolie, salt og peber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.