Ovnbagt omelet med aspargesbroccoli

Ovnbagt omelet med aspargesbroccoli

Super nem og sund aftensmad kan sagtens også være noget, som kan serveres for gæster. Det synes jeg i hvert fald, at den her smukke ovnbagte omelet med bimi (aspargesbroccoli) kan. Specielt hvis man laver omeletten i små ildfaste portionsfade, så hver person får sit eget lille kunstværk. Men gæster eller ej, så er det en ret med en tilberedningstid på under ti minutter, så den er super velegnet som en hurtig hverdagsret. Og ps. børnene spiser det også.

Ovnbagt omelet med aspargesbroccoli:
75 g aspargesbroccoli/bimi 
3 æg
3 spsk mælk
1 håndfuld revet mozzarella
6 spsk hytteost 
Salt og peber 

Sådan gør du:
Kog aspargesbroccolien i spilkogende vand i ca. 3 minutter. Bland æggemassen med alle de andre ingredienser. Hæld massen i to små ildfaste fade (eller i et stort). Placer de afdryppede aspargesbroccoli i massen, de skal danne et fint mønster, og de skal ikke dækkes af æggemassen. Sæt fadene i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter. Hold øje med det, ovntiden afhænger af fadets størrelse (og din ovn). 

Tip: Aspargesbroccoli smager også fantastisk i salater. Prøv fx den her skønne babyspinatsalat med aspargesbroccoli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.