Grøntsagspande med fetatern og persille

Grøntsagspande med fetatern og persille

Det tager lang tid at lave mad, når man gerne vil spise grønt! NOT! Med grøntsagspande med fetatern og persille er det super nemt at spise et kilo grønt om dagen. Det er den nemmeste ret EVER! Jeg har nemlig brugt frysegrønt! Det tager ingen skade af – og på en travl hverdag (eller en doven feriedag) kan man nogle gange have svært ved at nå at snitte og skrælle grønt i lange baner. Behandlet rigtigt smager frysegrønt dejligt. Retten tager iøvrigt kun 10 minutter at lave, hvis du laver couscous som tilbehør, mens grøntsagerne er på panden. Det er så nemt! 

Grøntsagspande med fetatern og persille (2-3 personer):
1 pose frysegrønt med broccoli, blomkål og gulerødder (ca. 700 g)
75 g feta i persille og hvidløgslage 
2 fed hvidløg
20 g smør
Salt og peber
Frisk persille

Tilbehør: couscous eller ris. 

Sådan gør du: Steg grøntsagerne i smør sammen med hakket hvidløg. Vend fetatern i blandingen og lad dem stege med det sidste minuts tid. Smag til med salt og peber. Serveres med ris eller couscous og en masse frisk persille. 

Tip: Laver du retten sammen med couscous, så kan jeg også anbefale at lave min græske tzatziki – det smager herligt sammen. Du kan også prøve den alternative tzatziki lavet med bladselleri og skyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.