Buddha Bowl med capresesalat

Buddha bowl med capresesalat

Ferier og weekender kalder på lange frokoster i solen. Men hvem gider egentligt bruge tid på at stå indenfor i køkkenet og lave mad, når solen endelig kigger frem? Der er i hvert fald ikke mig. Derfor er Buddha Bowls bare perfekte.

Du får et måltid, som mætter og som er skønt at se på – og det tager ikke meget mere end ti minutter at anrette i en skål. Du kan helt selv bestemme, hvad du putter i skålen, og mange små delikatesser kan købes lige til det her formål. Det så nemt.

Jeg har bygget denne Buddha Bowl op omkring en capresesalat med tomater og mozzarella, og så er der lagt babyspinatblade, gulerodsstrimler, to slags hummus, oliven og små fyldte chilier i skålen. Jeg havde ikke noget brød i huset, men bagerst i skabet fandt jeg en pakke pitabrød, og det var heldigt, for pitabrød gør det godt til salat og hummus.

Tip: Du kan bygge en Buddha Bowl op på mange forskellige måder. Du kan fx også prøve at bygge den op omkring en græsk salat, en maroulisalat eller dakossalat og bruge tzatziki i stedet for hummus.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.